Wijchen

Uitbreiding en aanpassing van bestaande knx installatie. Bewoner wilde zijn installatie graag een eenvoudige bediening middels smartphone of tablet. Om dit te bewerkstelligen is een Domovea server van Hager toegepast.

Door een aantal managed Access Points van Ubiquiti toe te passen is het draadloze netwerk in en rondom de woning geoptimaliseerd.

 

Gemert

Voor de bediening en automatisering van verlichting, rolluiken en ventilatie nieuwbouw woning voorzien van KNX installatie bestaande uit Hager actoren en Gira tasters. Visualisatie en automatisering uitgevoerd met een Domovea server Hager.

Optimalisering van Wifi gebruik gemaakt van een aantal managed Access Points van Ubiquiti.

 

Uden

Nieuwbouw woning voorzien van KNX installatie voor de bediening van verlichting, rolluiken en ventilatie. Gebruik gemaakt van Hager actoren en Gira tasters. Automatisering en visualisatie gerealiseerd met een Domovea server van Hager.

Toepassing van een aantal managed Access Points van Ubiquiti ten behoeve van het draadloos netwerk.

 

Uden

Uitbreiding en gedeeltelijke herprogrammering van de KNX installatie van een landhuis in Uden. Bediening van verlichting, ventilatie, poort en zwembaddek vindt plaats door actoren van Hager en Thebis en tasters van Gira. De automatisering van het e.e.a wordt verzorgd door een Domovea server van Hager.

Het Wifi netwerk in en rondom de woning is uitgevoerd middels een aantal managed Access Points van Ubiquiti.

 

Vught

Vrijstaande woning en bedrijfsruimte in het buitengebied van Vught, voorzien van een KNX installatie voor het dimmen en schakelen van verlichting bestaande uit actoren van Hager en Jung en tasters van Gira en Jung. Automatisering en visualisatie middels een Domovea server van Hager.

Draadloze netwerk is uitgevoerd met managed Access Points van Ubiquiti.

 

Boxtel

Nieuwbouw woning voorzien van KNX installatie voor het schakelen en dimmen van verlichting en bedienen van screens. Er is gebruik gemaakt van actoren van Hager en tasters van Gira. Het systeem is voorzien van een weerstation en een Domovea server van Hager ten einde een aantal functies te automatiseren. De bediening van de intercom en de CCTV zijn opgenomen in de visualisatie.